مطالعات طراحی معماری 3 موضوع: آشپزخانه و رختشورخانه

¨در بين تمامي فضاهاي خدماتي هتل در طراحي، آشپزخانه‌ها و فضاهاي مربوط به آماده‌سازي غذا، به بيشترين توجه احتياج دارند كه اين تا حدودي به دليل آن است كه سيستم‌هاي مكانيكي، الكتريكي و لوله‌كشي بايد با پلان تجهيزات و وسايل آشپزخانه تلفيق گردند. علاوه بر اين، طراحي آشپزخانه كه معمولاً بزرگترين فضاي مستقل و دور از ديد مي‌باشد، بطور بسيار جدي و مهمي بر هزينه‌هاي كارگري كه براي بقاي هتل اهميت دارد، تأثير مي‌گذارد.

تعداد صفحات اسلاید 35 صفحه

قیمت 6000 تومان

برای دانلود بر روی پرداخت آنلاین کلیک کنید