گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
سفارش تایپ ،ترجمه، مقاله، تحقیق ، پایان نامه

مطالعات طراحی معماری 3،پاورپوینت آشپزخانه و رختشورخانه


سفارش تایپ ،ترجمه، مقاله، تحقیق ، پایان نامه
adsads

ادامه مطلب

آبان 9, 1393
992 بازدید
گزارش نسخه جدید

مطالعات طراحی معماری ۳،پاورپوینت آشپزخانه و رختشورخانه


تعدا اسلاید ۳۷ اسلاید

قیمت ۸۰۰۰ تومان

برای دانلود برروی پرداخت آنلاین کلیک کنید

مطالعات طراحی معماری ۳،پاورپوینت آشپزخانه و رختشورخانه

در بین تمامی فضاهای خدماتی هتل در طراحی، آشپزخانه‌ها و فضاهای مربوط به آماده‌سازی غذا، به بیشترین توجه احتیاج دارند که این تا حدودی به دلیل آن است که سیستم‌های مکانیکی، الکتریکی و لوله‌کشی باید با پلان تجهیزات و وسایل آشپزخانه تلفیق گردند. علاوه بر این، طراحی آشپزخانه که معمولاً بزرگترین فضای مستقل و دور از دید می‌باشد، بطور بسیار جدی و مهمی بر هزینه‌های کارگری که برای بقای هتل اهمیت دارد، تأثیر می‌گذارد.

در طراحی باید مسافت‌ها تا جای ممکن کوتاه بوده و فعالیت‌هایی که به هم مرتبط می‌باشند در نزدیک هم قرار گیرند. همچنین چیدمانها باید قابل تغییر باشند. بنابراین، مسائل برنامه‌ریزی و طراحی هتل، به توجه هماهنگ گروهی از مشاورین متخصص در امور آشپزخانه و مهندسی نیاز دارد.

¨در میان نکات متنوع طرح‌ریزی که آرشیتکت باید در طی طراحی فاز صفر در نظر گیرد، مهمترین هدف، قرار دادن بارانداز، انبار آذوقه، آشپزخانه و تمامی اماکن عرضه غذا و نوشیدنی (مثل رستورانها و فضاهای ضیافتی) در یک طبقه است. هنگامیکه دستیابی به این هدف امکان‌پذیر نباشد طراح باید مزیت‌های نسبی دسته‌بندی‌های مختلف

فعالیت‌های عمومی و خدماتی را برآورد و ارزیابی نماید.

تعدا اسلاید ۳۷ اسلاید

قیمت ۸۰۰۰ تومان

برای دانلود برروی پرداخت آنلاین کلیک کنید



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *