گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .
گزارش انتشار نسخه جدید
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
سفارش تایپ ،ترجمه، مقاله، تحقیق ، پایان نامه

غذاهای محلی مازندرانی - سفارش تایپ ،ترجمه، مقاله، تحقیق ، پایان نامه


سفارش تایپ ،ترجمه، مقاله، تحقیق ، پایان نامه
adsads

ادامه مطلب

غذاهای محلی مازندرانی
اسفند 10, 1394
432 بازدید
گزارش نسخه جدید

غذاهای محلی مازندرانی


غذاهای محلی مازندرانی

آغوز مسما:

خورشتی که از گردو، مرغ، ترشی انار درست می شود.

ته چین:

برنج همراه با گوشت

ترش ترشو:برنج را همراه با حبوبات ، ترشی آلوچه، مانند آش درست می کنند.

دوپتی:

دوغ را به حبوبات پخته شده و سیر داغ اضافه می کنند.

اسپناساک:

اسفناج پخته همراه دانه انار، عدس، سیرداغ، رب گوجه، آب انار، یا نارنج.

آش کدو:

برنج پخته، کدوی پخته و له شده که اب زرشک و شکر به آن اضافه شده است.

نازخاتون:

بادمجان کبابی و له شده که به آن آب غوره، ریحان، جعفری و سیر کوبیده اضافه می شود.

اسفناج مرجی:

شامل اسفناج پخته، عدسی، سیر و انار ترش است.

کهی انار:

کدوی پخته شده همراه با باقلا و عدس پخته شده با گردوی ساییده و دانه انار که سیرداغ به ان ها اضافه شده و مخلوط ان را همراه با پلو می خورند.

قلیه:

عدس، باقلا، اسفناج سرخ شده، گوشت، گردو ساییده شده را با هم مخلوط می کنند و دانه انار را در آخر اضافه می کنند. موقع خوردن سیرداغ روی غذا می ریزند.

خورشت آلو:

مرغ پخته همراه دانه انار، آلو سرخ شده و پیاز داغ.

هلی غرو:

گوجه سبز (آلوچه) همراه پیاز داغ و جعفری تازه.



دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *