دانلود پروژه طراحی سیستم های تبرید و سردخانه

تعداد صفحات ۶۱ صفحه

قیمت : ۱۲۰۰۰ تومان

برای دانلود برروی پرداخت آنلاین کلیک کنید

فهرست
عنوان صفحه
– فصل اول: کلیات (شامل مقدمه ای از پیدایش تبرید و سیستم های متداول و لوازم مورد استفاده و …..
فصل دوم: طرح مسأله و بیان فرضیات طراحی اعمال شده بر مسأله به همراه پلان
فصل سوم: انتخاب تجهیزات
فصل چهارم: محاسبات بار سرمایی
فصل پنجم: PH دیاگرام و انتخاب کندانسور
فصل ششم: لوله کشی و سایزینگ
فصل هفتم: نتیجه گیری و پیشنهادات
فصل هشتم: منابع و مأخذ

تاریخچه و موارد استفاده تبرید
تاریخچه- در کتابهای چین قدیم از چگونگی نگهداری یخ مطالبی به دست آمده است که تبرید را به عنوان یک حرفه شناخته شده در هزاران قبل معرفی می¬نماید.
همچنین گفته اند که روسها و یونانیان برف فشرده را در انبارها نگهداری و در فصول گرم از آن استفاده می کردند. هندیها و مصری ها و ایرانی های قدیم نیز با پر کردن ظروف سفالی از آب و نگهداری آن در محفظه های مخصوص، آب سرد و یخ تهیه می کردند.
اما حمل قطعات یخ به وسیله کشتی و نگهداری آن در انبارها که بین سالهای ۱۸۱۰ الی ۱۸۵۰ تبرید ثبت شده است. در همین سالها شخصی به نام Tudor با ساختن یک سردخانه که از خاک نقاط مختلف دنیا و استفاده از آن به تدریج عادات و زندگی مردم را تغییر داد تا این که در سال ۱۸۸۰ کارخانه یخ مصنوعی برای رفع نیاز مردم ساخته شد.
اولین ماشین تبرید که با دست کار می کرد در سال ۱۸۳۴ در انگلستان ساخته شد. در سال ۱۸۵۱ یک مخترع آمریکایی ماشین یخ سازی خود را که از هوا به جای مبرد استفاده می شد، عرضه کرد و در سال ۱۸۶۰ نیز اولین ماشین اترسولفوریک برای ایجاد تبرید در استرالیا ساخته شد که در صنایع نوشابه سازی مورد استفاده قرار می گرفت.
در اوائل سال ۱۸۹۰ تبرید مصنوعی رواج یافت و سیستم های مختلف تبرید از جمله سیستم تبرید مکانیکی (تراکمی) عمومیت یافت و سیستم تبرید جذبی نیز در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار گرفت.
در اوایل قرن نوزدهم کمپرسورهای سیستم های تراکمی هنوز با بخار کار می کردند و سرعت آنها در حدود ۵۰ دور در دقیقه بود. در سال ۱۹۰۳ انجمن ماشین آلات تبرید و در سال ۱۹۰۴ انجمن مهندسین و متخصصین تبرید به وجود آمد.
در سال ۱۹۰۵ که کمپرسور دو زمانه به ثبت رسید تا سال ۱۹۱۱ که تکمیل گردید سرعت آن از ۱۰۰ به ۳۰۰ دور در دقیقه افزوده شد و در سال ۱۹۱۵ اولین کمپرسور مدرن دو زمانه ساخته شد و تا ۱۹۴۰ به خوبی از آن استفاده می شد و در همین سالها بود که تولیدات صنایع تبرید و تهویه مطبوع به نقطه اوج خود رسید و دستگاه های تبرید صنعتی و خانگی به میزان قابل توجهی تولید گردید.
تا سال ۱۹۶۰ که خراب نشدن غذاها در اثر انجماد به ثبوت رسید، تسهیلات و تغییراتی در ساختمان سردخانه ها به وجود آمد.
در چند ساله اخیر نیز پیشرفت های فراوانی در صنعت تبرید حاصل گردیده که تأثیر مستقیم آنها بر زندگی انسان ها کاملاً مشهود است.
در چند ساله اخیر نیز پیشرفت های فراوانی در صنعت تبرید حاصل گردیده که تأثیر مستقیم آنها بر زندگی انسان ها کاملاً مشهود است.

تعداد صفحات ۶۱ صفحه

قیمت : ۱۲۰۰۰ تومان

برای دانلود برروی پرداخت آنلاین کلیک کنید